Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاوش گرجستانی بازیگر سریال سرجوخه، در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حضورش در این مجموعه گفت: سریال «سرجوخه» نوعی نگرش جدید به سریال سازی دارد و با نوآوری و ریتم خوب، توانسته مخاطب خود را جذب کند که این حاصل تلاش تیم جوان سریال است.

وی درباره چگونگی حضورش در این سریال اظهار کرد: حدود سه سال یا کمی بیشتر درگیری و دغدغه من ساخت فیلم بود؛ البته هنوز هم هست و خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه آن هم ساخت چند مستند پرتره از مجموعه رخ و فیلم کوتاه «واداشته» شد. آخرین حضور من به عنوان بازیگر در یک اثر نمایش صحنه‌ای رقم خورد که به حدود سه سال پیش برمی‌گردد. دلم برای بازی و بازیگری تنگ شده بود و این شد که این شب‌ها در خدمت مخاطبان «سرجوخه» هستم.

گرجستانی با اشاره به همکاری با عوامل سریال «سرجوخه» بیان کرد: احمد معظمی خارج از فضای کاری، دوست و رفیق قدیمی من است. او کاربلد و عاشق کارش است. پس قاعدتاً پیشنهادش برای بازی را غنیمت شمردم. کار با این گروه جذاب برای من که مدت‌ها از بازی دور بودم، دلنشین بود. چند سال پیش در سریال «جاده چالوس» هم با هم همکاری داشتیم.

گرجستانی با اشاره به اینکه مدت زمان حضور در فیلم و سریال‌ها برایش مهم نیست، ابراز کرد: این روز‌ها کوتاهی و بلند بودن نقش برای من مهم نیست؛ بلکه تأثیری که یک نقش می‌تواند داشته باشد مهم است. به قولی نقش هرچه باشد، باید شناسنامه داشته باشد. اما اینجا تعارف نداریم؛ نقش من در سرجوخه (یوسف) فاقد شناسنامه لازم است و من صرفاً بر اساس اطمینانی که به آقای معظمی داشتم و دلتنگ بازی بودم، آن را ایفا کردم. تمام تلاشم را کردم که حداقل از نظر راکورد شخصیت را حفظ کنم و تنها چالشی که برای من وجود داشت، این بود که تا حد زیادی از دست و میمیک صورتم استفاده می کنم. دوست داشتم دیالوگ‌ها با انرژی‌تر بیان شود؛ اما کارگردان تلاش کرد تا این امر را از من دور کند.

وی افزود: موقع ضبط پلان کمی از این ماجرا دلخور بودم؛ اما با دیدن سریال خروجی کار را دوست داشتم. حتی بازخورد خوبی از دوستانم دریافت کردم.

بیشتر بخوانید:

گفتگو با کیانِ سریال «سرجوخه»؛ از «شیار ۱۴۳» تا شاخ اینستاگرامی/ صفاری: حواشی شاخ‌های مجازی را پیش‌بینی می‌کردم

این بازیگر با بیان اینکه واکنش‌های مخاطبان سریال «سرجوخه» را در دنیای مجازی دنبال می‌کند، گفت:  همین که نقد‌ها و تعریف‌ها را می‌خوانم و می‌بینم، یعنی سرجوخه کارکرد خودش را در جذب مخاطب داشته است. خود من مخاطب این سریال و مشتاقانه پیگیرش هستم. مشتاق روایت خوب کارگردان از قصه غلامرضا با بازی روان و درست و حرفه‌ای رفیق سالیان دورم حمیدرضا محمدی هستم.

گرجستانی با اشاره به اینکه تمام کاراکتر‌های سرجوخه از دل اجتماع ایران شخصیت پردازی شده اند، اظهار کرد: آدم فضایی نیستند؛ فکر می‌کنم سرجوخه بیشتر از اینکه بخواهد تاثیری بر مردم عادی داشته باشد، باید تاثیر بر روند مدیریتی داشته باشد. به طور مثال کاراکتر غلامرضا در قصه به چه علت آلوده خلاف می شود؟ سادگی و بی شیله، پیله بودن این شخصیت یک طرف اما از جبر روزگار، فقر و بیکاری هم نمی‌شود غافل شد. از همین روست که می گویم مسئولان باید این سریال و امثال آن را دنبال کنند. 

این بازیگر درباره اهداف آینده و کار جدیدش گفت: برای یک سریال تلویزیونی صحبت هایی شده اما قطعی نیست. حدود ٦ ماه هم روی یک فیلمنامه کوتاه با موضوعی خاص کار کرده و آماده‌ام در آینده خیلی نزدیک دومین فیلم کوتاهم را به عنوان کارگردان بسازم. همچنین، به عنوان یکی از کارگردان‌های یک مجموعه مستند پیشنهادی داشتم که آن هم در مرحله نگارش طرح است. فیلم کوتاه «واداشته» اولین فیلم داستانی من است که تا الان در دو فستیوال فجر بین الملل و فستیوال فیلم ولز بریتانیا حضور داشته و در جشنواره ولز جزو نامزد‌های جایزه بهترین فیلم کوتاه قرار گرفت.

گرجستانی در ادامه این گفتگو از پدرش (سیروس گرجستانی) هم گفت و بیان کرد:کسانی که پدر از دست داده اند، حرف من را می‌فهمند. وقتی دل هوای دست و بوسه بابا را می کند، وقتی صدایش در گوش می پیچد اما او را نمی بینی، انگار یه سنگ یک تُنی روی سینه آدم می‌گذارند و نفس کشیدن مختل می‌شود. این درد بی درمانی است که تا ابد با من است. دوست داشتم پدرم نقشم را در سریال «سرجوخه» می‌دید. اگر بابا بود و من را در این نقش و نقش‌های دیگه می دید، قطعا منصف‌ترین و کارشناسانه‌ترین نقد‌ها را به من وارد می کرد. چون پدر بود و مغرض نبود؛ استاد بود و صرفاً در جهت اصلاح حرف می زد.

این بازیگر با اشاره به تأثیر حضور پدرش در انتخاب حرفه بازیگری و کارگردانی، اظهار کرد: حضور پدرم در عرصه بازیگری، صد در صد در سوق پیدا کردن من به این سمت تأثیر داشت. اولین بار در سن چهار سالگی و به واسطه پدر و بازی در فیلم سینمایی «دوران سربی» اثر خسرو معصومی با سینما آشنا شدم. از همان سنین پدرم اصرار داشت که من وارد این حرفه شوم. من هم تا پایان دبیرستان پیگیر بودم، اما بالاخره جوانی است و انتخاب‌های خامی که پیش می آید.

وی افزود: چند سالی که به گریم در سینما مشغول بودم، پدرم همواره زمزمه‌ها و گلایه هایش را از من داشت. تا اینکه بالاخره حدود ۱۰ سال پیش که به دانشگاه رفتم و در رشته گرافیک تحصیل کردم، همزمان با تشویق‌ها و حمایت‌های بابا به همان سمت که عاشقانه دوست داشتم سوق داده شدم. البته حضور و پذیرش امثال من که پدر یا مادرشان در حرفه بازیگری هستند و یا به قولی با نون این حرفه قد کشیده اند، دشوار‌تر است. اما پدرم همیشه به گوشم خواند اگر از در بیرونت انداختند، از پنجره داخل شو اگر عاشق بازیگری هستی.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال تلویزیونی رسانه ملی سریال سرجوخه دوست داشتم فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت

به گزارش پارس نیوز ، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت 2 میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین 2 و 2.5 میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا 1.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام 2 تا 2.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال 1402 دقیقه‌ای 30 میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌5» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ6» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که 70 درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

دیگر خبرها

  • ناگفته های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • استقلال یک - پرسپولیس یک در سن سیروس!
  • رفاقت قدیمی‌ با سیروس میمنت باعث بازی‌ام در «نون خ» شد/ در کرمانشاه ۱۰۰۰ نفر تست بازیگری دادند
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • قصه تکراری FIVB: دلتنگی برای این ستاره ایران
  • بازگشت ستاره پرسپولیس در سالروز تولدش به نساجی
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود