Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حمیدرضا محمدی» در گفت وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس درباره حضورش در سریال «سرجوخه» و بازتاب این مجموعه که این شب ها به کارگردانی احمد معظمی از شبکه سه سیما پخش می شود توضیح داد: بازخوردهای سریال بسیار خوب بوده و نشان داده است که این سریال و قصه هایی که کنار هم قرار گرفته اند تا الان مخاطبش را جذب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: من چندین سال تئاتر کار کرده ام و این تجربه و همچنین مشورت ها و تمهیدات مختلف تهیه کننده و کارگردان سریال برای این نقش و به کار بستن آنها به خروجی این شخصیت کمک کرد.

بازیگر «سرجوخه» درباره نقش خود در سریال نیز گفت: محدودیت ها و ممنوعیت هایی ممکن است وجود داشته باشد و شاید همین نقش و همین سریال در فضای شبکه خانگی بازتر و راحت تر می توانست به تولید و پخش برسد. به هر حال کار از حساسیت ها و ملاحظاتی هم برخوردار بود ولی با همه اینها می توان گفت عوامل پروژه هر کدام به سهم خود، مخلصانه جنگیدند  تا این سریال به خروجی برسد و حتی برخی تابوهای قدیمی و کلیشه ای بشکند که تماشاگر نگوید چرا این مسائل را می توانیم در شبکه خانگی ببینیم اما در تلویزیون نه.

وی با اشاره به این سریال و جذابیت های آن عنوان کرد: در این سریال چند داستان به صورت موازی پیش می رود و در نهایت به هم گره می خورند. مخاطب هم با قصه همراه و درگیر آن می شود.

محمدی که پیش از این در فیلم و سریال های مختلفی بازی کرده است درباره بازی در فیلم سینمایی «آبادان یازده 60» عنوان کرد: من پیش از این در سریال «مینو» و فیلم «آبادان1160» بازی کردم که در هر دو این آثار هم کاراکتری را ایفا می کنم که به شهادت می رسد و شخصیت هایی هستند که زندگیشان براساس واقعیت بوده است، بازی در این نقش ها همه به نوعی تجربه های زیادی به من آموخت. بازی در این نقش ها به گونه ای بود که به نظرم خدا مرا دوست داشت به ویژه نقشی که با مهرداد خوشبخت همکاری کردم و در «آبادان یازده 60» بازی کردم.

وی درباره شروع کار خود گفت: من کارم را با رادیو شروع کردم وارد حوزه نمایش های رادیویی شدم و در جشنواره های دانشجویی حضور داشتم و چندین سال هم در عرصه تئاتر فعالیت کردم که البته هنوز هم ادامه دارد. 

محمدی در ادامه درباره لزوم ورود چهره های تئاتری به تلویزیون و سریال ها عنوان کرد: وظیفه یک کارگردان است که اگر می خواهد کار حرفه ای بسازد از بازیگر درست، کارکشته و باسواد بهره بگیرد. بازیگرانی که اهل تلاش و تمرین هستند و نیامده اند که یک شبه با اینستاگرام معروف شوند. عده ای یک بار می آیند و به چشم بیننده آشنا می شوند و فکر می کنند حالا می توانند با فعالیت در فضای مجازی همچنان ماندگار باشند درحالیکه همه اش اینستاگرام و یوتیوب نیست. باید تلاش کرد، برای خود من تئاتر در وهله اول و تصویر در وهله دوم قرار دارد. بازیگران قدیمی پیشکسوت اگر خوب بودند و ماندگار شدند همه تئاتر کار کرده اند و صحنه و تئاتر است که بازیگر را می سازد.

محمدی که این روزها در یک نمایش مرتبط با سازمان منافقین به ایفای نقش می پردازد گفت: این روزها در حال اجرای نمایش «بابا آدم» هستیم که درباره خانواده هایی است که فرزندانشان به کمپ اشرف پیوسته اند و این خانواده ها آمده اند تا فرزندان شان را ببینند. من یک شخصیت عرب را بازی می کنم که کمپ به او تعلق دارد.

وی درباره فضای این نمایش عنوان کرد: دغدغه من درست القا کردن اتفاقی است که از متن بیرون می آید. از طرفی موضوع این کار فضایی دارد که شاید جوان و نوجوان الان آنها را نشنیده باشد و نداند. خود من گاهی روی صحنه ماجراها و اتفاقاتی را فهمیده ام و حتی بعدا به تحقیق درباره آنها پرداخته ام و این ماجراهای مرتبط با سازمان مجاهدین هم به نوجوان و جوان الان کمک می کند که ابتدا این واقعیت ها را بشنود و بعد خودش برود و تحقیق کند.

 

بازیگر «سرجوخه» درباره پرداختن به شخصیت های رئال در تئاتر و فیلم و سریال ها گفت: داستان غلامرضا هم بسیار رئال و شبیه به زندگی خیلی از آدم هاست و هرکسی نگاه کند می تواند با بخشی از این زندگی همذات پنداری کند. غلامرضا شخصی از همه جا بی خبر و ساده و ناآگاه است که این ناآگاهی اش به دلیل نداشتن آموزش های نادرست است که هرکسی را هم می توان مسئول دانست از خانواده تا آموزش و پرورش و دانشگاه که کم کاری کرده اند. شخصی مثل غلامرضا می خواهد به دلیل سختی ها و بیکاری و همه مشکلاتی که در زندگی دارد به هر شکلی ثروتمند شده و حتی دیده شود و نبود فضای درست آموزشی و آگاهی بخش باعث می شود او به بیراهه برود. او با یک ایمیل سر از کشورهای خارجی درمی آورد و همه این اتفاقات و ماجراهایی که در سریال «سرجوخه» می بینیم بر اساس واقعیت هایی است که برای آدم ها رخ داده است.

وی در پایان درباره همکاری با تیم سازنده سریال گفت: گروه بسیار زحمتکش بود و به شدت برای محقق کردن خروجی آنچه که نویسنده روی کاغذ و در فیلمنامه نوشته بود و ابوالفضل صفری به عنوان تهیه کننده می خواست تلاش می کردند. ما سفرهای مختلفی در خارج از تهران داشتیم و هم و غم گروه این بود که آگاهی ای را به بیننده بدهیم و در عین حال جذاب باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کارگردان فیلم سینمایی سرجوخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۲۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم

 

به گزارش تابناک،‌ صهبا شرافتی درباره بازی‌اش در فصل پنجم این سریال عنوان کرد: رانندگی مینی بوس در این سریال برای من خیلی چالش برانگیز بود. من گواهینامه پایه ۳ دارم و پایه ۲ ندارم. قبل از ضبط توانستم دو سه بار در کنار راننده با مینی بوس رانندگی کنم و در این مسیر خیلی چیزها یاد گرفتم. با این حال خیلی اضطراب داشتم. شما می‌دانید هر چقدر سرنشین‌های مینی‌بوس بیشتر شود، کنترل کردنش سخت‌تر است.

مردم تغییر روحیات روناک را دوست داشتند


وی با یادآوری این که داستان روناک از قسمت ۱۰ شروع شد تاکید کرد: این نقش خیلی پستی و بلندی داشت. این بار به خاطر حضور بهنام خلق و خوی لطیف‌تر و رمانتیک‌تری از روناک دیدیم. در این فصل سعی کردم روناک متفاوتی را به تصویر بکشم. نویسنده هم برای این موضوع تلاش کرده بود. مردم برای من کامنت‌هایی می‌گذاشتند که انگار واقعا اتفاقات سریال برای روناک افتاده است. از من می‌پرسیدند النگوهایت را چرا فروختی؟ بهنام دارد سرت کلاه می‌گذارد. مردم خدا را شکر تغییر روحیات روناک را دوست داشتند.

شرافتی درباره دشواری‌های بازی در «نون‌خ۵» توضیح داد: ما مجبور شدیم زمان طولانی را دور از خانواده سپری کنیم. بخش کولبری خیلی شرایطش سخت بود و خیلی‌ها آسیب جدی دیدند. من خودم دچار بیماری ویروسی سختی شدم. در این بخش از روز اول تصویربرداری تا روز آخر مریض بودم. در قسمت غار اکسیژن کم داشتیم و تنفس سخت بود. وقتی گرد و غبار پخش می‌شد من سرفه می‌کردم. چند بار تا مرز خفگی رفتم. بچه‌ها با وجود همه این سختی‌ها تمام توان خودشان را خرج کردند.

 این بازیگر درباره نحوه تعاملش با کارگردان گفت: آقای آقاخانی جزو کارگردان‌هایی هستند که دست بازیگر را نسبتا باز می‌گذارند و اجازه می‌دهند بازیگر راحت باشد. دیالوگ‌ها و حرکات را دوست داشتم مختص خودم کنم. مثلا تکیه کلام بزرگوارا برای خود روناک شخصی سازی شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا خشونت روناک در شخصیت واقعی‌تان هم وجود دارد گفت: من خیلی سخت و دیر به دیر عصبانی می‌شوم. ولی اگر عصبانی بشوم خیلی سخت عصبانی می‌شوم. می‌شود گفت روناک درونم فعال می‌شود. ولی خودم مثل روناک نیستم که همیشه آن عصبانیت را داشته باشم.

در سریال «جنس جور» بازی کردم
شرافتی درباره دیگر فعالیت‌هایش در حوزه بازیگری توضیح داد: قبل از «نون خ» در سریال «جنس جور» بازی کردم که برای نمایش خانگی بود. غالب پیشنهادهایی که به من می‌شود شبیه روناک است. اما خودم نمی‌خواهم روناک را وارد کاری دیگری کنم.

وی با اشاره به اظهار نظرهای منفی که بعضا درباره چهره‌اش می‌شود گفت: اوایل کار از انتقادها خیلی اذیت می‌شدم. بعد از یک مدت گفتم حتما می‌نشینند و «نون‌خ» را تماشا می‌کنند که نظر می‌دهند. پس کار من دیده شده است. با خودم فکر کردم و گفتم من همین هستم. مهم این است که خودم خودم را دوست داشته باشم. اتفاقا چند روز پیش در واحد ارتباط مردمی صداوسیما آقایی با من تماس گرفت و عذرخواهی کرد و گفت من در جمع خانواده درباره چهره شما نظر دادم. ولی قصد اهانت نداشتم. من گفتم شما را قطعا نمی‌شناسم. در مصاحبه‌ قبلی‌ام به صورت کلی گفتم که دلم شکسته است.

مجموعه طنز «نون خ ۵» در ۲۴ قسمت به کارگردانی سعید آقاخانی، تهیه‌کنندگی مهدی فرجی و نویسندگی امیر وفایی از ۱۵ فروردین ماه امسال به روی آنتن شبکه یک سیما رفت و پخش این سریال تا جمعه ۷ اردیبهشت ماه ادامه داشت.

حمیدرضا آذرنگ، سعید آقاخانی، امیر سهیلی، هومن حاجی‌عبداللهی، سیروس میمنت، مجید یاسر، بیژن بنفشه‌خواه، کاظم نوربخش، نسرین مرادی، هدیه بازوند، سیدعلی صالحی، پاشا جمالی، ندا قاسمی، ماشاءالله وروایی، صهبا شرافتی و ... از بازیگران «نون خ ۵» هستند.

 منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • «برنارد هیل»، شاه «تئودون» ارباب حلقه ها درگذشت
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • دین‌محمدی: صدرنشینی مهم‌تر از بازی زیبا؛ استقلال باید قهرمان شود!
  • ستاره گلزن استقلال در خطر محرومیت
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی واقعیت دارد؟
  • قلب دفاعی سپاهان محکم‌تر از همیشه!
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی